Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós
Cukrászda

Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós

A Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós városában található meg. Ügyelünk rá, hogy mindig frissen készült, minőségi tortákkal és isteni süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

Mindig szeretettel várjuk Önt családi vállalkozásban működtetett cukrászdánkban Szigetszentmiklóson. A Csepel-sziget csücskében találhat meg minket. Ebben a Kis-Duna-menti városban cukrászdánk neve 2006 óta egyet jelent a kimagasló minőséggel és a különleges vendégszeretettel.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk minden torta illetve sütemény kiváló alapanyagokból, helyben és frissen készül. Nem használunk hozzáadott tartósító-, térfogatnövelő-, vagy emulgálószert.

A Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós üzletének kínálatában sokféle forma és ízvilág jelenik meg. Majdnem 40 féle tortából válogathat cukrászdánkban, az egyedi igények alapján készített finomságainkat nem is számolva. Vállalunk egyszerű vagy különleges, forma- illetve fényképes tortát esküvőre, születésnapra, vagy meglepetésként is. Ha elfelejtette megrendelni és azonnal szüksége van valamilyen ehető meglepetésre, akkor akár választhat kész tortáink közül is.

Amennyiben esküvőre készül, kóstolóval egybekötött tanácsadással várjuk és megvalósítjuk álmát: elkészítjük a legfinomabb és legszebb esküvői tortát. A személyes megbeszélés során segítünk összeállítani a rendezvény desszertkínálatát és kiszámolni a szükséges mennyiségeket. Köszönőajándékokat is tudunk készíteni, amennyiben szükség van rá, melyek lehetnek akár kézzel készített bonbonok is.

Fodor Krisztina cukrászmester és szorgos csapata minden reggel hajnalban kezdi a napot, hogy mindig friss sütemények kerülhessenek az önök asztalára. Nálunk állandó jelleggel talál ízletes sós és édes aprósüteményeket, friss pogácsákat, parfétortákat, házias jellegű süteményeket. Nyáron kóstolja meg szuper finom fagylaltunkat vagy fagyikelyheink egyikét!

Sütemények

A tökéletes módon elkészített sütemény nem csupán csak étel, hanem egy élvezeti cikk is. Ezeket az édes finomságokat különleges alkalmakra készítjük el. A céges csapatépítéseken, esküvőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták felemelik az ünnep fényét és gazdagságát. Süteményeinkhez rendszerint nagyon sokféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módjuk is különböző. Ebben az esetben a sok eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt még magában.

Fagylaltok

A Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós vendéglátó egységében a fagylaltok változatlanul őrzik nagy népszerűségüket vendégeink körében. Remekül illenek bele a jelen kor étkezési szokásaiba is, hiszen a jelentősen ízgazdag és nemes alapanyagok, a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges táplálkozás folytatók igényeit is. Ha kedves vendégeinknek nehezükre esik a választás a sokféle fagylaltok között, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor a sokféle lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

Torták

Tortáinkat a jól megszokott alapanyagok felhasználásával igyekszünk készíteni, melyeket konyhájában Ön is nap mint nap használ. Az alábbiakban itt bemutatásra kerülő termékek teljes kínálatunknak csak egy kis részét képezik. Kínálatunkban megtalálhatók egyedi torták és a mará jól ismert hagyományos receptek, mint például a Dobos torta, vagy a Feketeerdő torta.

Egyedi és fényképes torták

Legyen szó akármilyen ünnepről, rendezvényről vagy alkalomról, az egyedi és fényképes torták minden esetben garantálják a soha nem felejthető élményt és a biztos meglepetést. Cukrászdánk nagyon rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével tudja vállalni a különleges torták elkészítését. Rendelhető bármilyen járműves, állatos, babás, vicces, mesefigurás, illetve felnőttek számára erotikus jellegű egyedi torta is. Cégek, sportklubok számára logóval ellátott, teljesen egyedi formájú torták készítésére is van mód.

Különleges esküvői torták

Tortáját különös odafigyeléssel, személyes megbeszélés alapján készítjük el, hogy az tökéletesen passzoljon a dekorációhoz, a menyasszonyi ruhájához és a csokorhoz. Küldje el elképzelését, beszéljünk meg egy időpontot és igazán különlegessé varázsoljuk azt a napot! Az ízek széles kínálatából tud választani, melyek minőségi alapanyagból készülnek, valódi marcipánnal beburkolva. Vállaljuk a torták házhozszállítását is, melyet a helyszínen egy képzett cukrász állít össze.

A Páratlan cukrászda Szigetszentmiklós elérhetősége

Cím: Szigetszentmiklós, Határ és Tököli út sarok.
Telefon: +36-30-583-6929