Cukormentes cukrászda
Cukrászda

Cukormentes cukrászda

A Bíró cukormentes cukrászda, mint családi vállalkozás üzemel, amelyet 1985-ben hoztak létre a nagyszüleink. Kezdetben és az általános gazdasági helyzetet figyelembe véve csak kézműves pékség volt. Akkoriban a kenyérfogyasztás nagyon fontos volt az otthonban, és ez volt a családok étrendjének alapja. A tésztákat természetes félholdakkal készítették, amelyeket kézzel fatálakba gyúrtak, és egész délután erjeszteni hagyták, hogy éjjel elkezdhessenek kenyeret készíteni. A kenyeret természetes úton készítették és erjesztették egész éjjel, így kora reggel elkészült annak a munkának a gyümölcse, amelyet ezek a férfiak és nők olyan gonddal végeztek.

Az igazi cukormentes cukrászda

Eredetileg pékségünk helye a mai cukrászda üzem helyén állt. Bár a kemencék, ahol a kenyeret sütötték, Dunakeszi másik végén helyezkedtek el, nagyon közel, vagy szó szerint városunk régészeti romjainak, a római amfiteátrum büszkeségének. Így az évek során a vállalat alkalmazkodott a változásokhoz, és létrejött a cukormentes cukrászda. Dunakeszi központja, mivel minden sóértékű kereskedelem neuralgikus központja volt, kezdett elnéptelenedni más olyan városrészek érdekében, ahol növekedni kezdett. Így történt, hogy a családi vállalkozás az 1990-as évek elején a jelenlegi helyére, a Madách utcába költözött, ahol a mai Bíró cukrászda alapkövei kovácsolódni kezdtek.

Eleinte egyáltalán nem volt könnyű. A város messze volt attól, amit ma ismerünk. A jelenlegi épületek egyike sem létezett. Elég, ha rövid történelmi áttekintésként elmondjuk, hogy az utcát még nem is burkolták, és az ügyfeleknek erre a célra rendezett deszkákon keresztül kellett bejutniuk a létesítménybe. Hasonlóképpen, ezekben az időkben gyakran volt olyan kecskefalkák, amelyek frissen fejett tejüket elhozták a környék lakóinak.

Fejlődött a cukrászat

Apránként fejlődött a cukrászat, a város, ügyfeleink és barátaink ízlése is. Csak annyit tettünk, hogy alkalmazkodtunk ezekhez a változásokhoz, és úgy alakultunk, ahogyan a környezetünk. Így a dolgok kezdtek péksüteményt készíteni. Házi kenyér és zsemle választékunkhoz egy végtelen választékot kezdtek adni a süteményekben, tele házi készítésű krémünkkel és a piac legjobb krémjével egy olyan célkitűzésben, amelyet már a kiválóságért folytatott harcként kezdtek kovácsolni, jól végzett munkában, a legjobb nyersanyagokkal a kezünk ügyében, mindig a legfinomabb technikákkal, a legigényesebb higiénés és egészségügyi feltételekkel. Elkezdték készíteni a cukormentes cukrászda házi muffinjainkat és süteményeinket, a tészta flórákat stb.

Cukormentes cukrászda fellendülés

Hamarosan elértük a modernitást, az életszínvonal emelkedik, a nők belépnek a munkaerőpiacra, a gazdasági és társadalmi fellendülés javában zajlik, de most nincs idő semmire. Itt született elvihető ételszakaszunk. Egy szakasz, amely nagy elfogadással kezdődött hétvégén és kijelölt ünnepnapokon, végül beültetésre került, a saját részlegbe a létesítményünkön belül, és olyan konyhákkal, amelyek kizárólag ügyfeleink örömére szolgálnak.

Ma, a cukormentes cukrászda alapítóinak unokái, megpróbálunk egy olyan létesítményt állítani, amely egy életen át rivaldafénybe került, ágazatunk élére. Mindig naprakészen tartva a munkánkhoz szükséges összes technikát. Így jött létre fagylalt és a cukormentes cukrászda, amelyek jelenleg elégedettséggel és magabiztossággal teljesítenek. Minden rendelkezésünkre álló eszközzel és a piac legjobb nyersanyagával dolgozunk.

Reméljük, hogy mindazon emberek magasságában leszünk, akiknek segítségével és / vagy tudásukkal együttműködtek és népszerűsítették ezt a kis, családi tulajdonban lévő vállalatot Cartagenában, és reméljük, hogy méltók leszünk mindazok bizalmára, akik szeretnek téged , ma elolvasva ezt az egyszerű előadást, azt szeretné, ha részeseivé válnánk mindennapjainak.