Kálvária cukrászda Győr
Cukrászda

Kálvária Cukrászda Győr

A Kálvária Cukrászda Győr városában található meg. Egész évben frissen készült, minőségi tortákkal, fagylaltokkal és finomabbnál finomabb süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

Rólunk

A Kálvária Cukrászda Győr legkedveltebb városrészében Nádorvárosban található. 15 éve várjuk kedves vendégeinket finomabbnál finomabb süteményekkel, kávékülönlegességekkel és nagy teakínálunkal.

Amit ön megálmodott azt mi elkésztjük, legyen az esküvő, ballagás, születésnap vagy más jeles alkalom az életében. Nagy tapasztalattal és odafigyeléssel valósítjuk meg tortáját. Nálunk helyben, a cukrászüzemünkben készítjük a termékeket a lehető legjobb alapanyagokból, ezért mi szinte minden elképzelésnek eleget tudunk tenni: a figurás és ostyafotós tortáktól az egyedi tervek alapján készített esküvői tortákig és nászpárokig, minden nap friss pogácsától, a forró kávéktól a hűsítő fagylaltokig.

Esküvői torták

Egy esküvő mindenki életében nagy szerepet kap, amikor mindent tökéletesre szeretne. Miért is lenne ez más az esküvői tortával. Személyes konzultáció alatt megbeszéljük, hogy erre a jeles napra milyen tortát képzeltek el és ezt meg is valósítjuk.

Alkalmi torták

Születésnapokra, névnapokra, ballagásra és sok más ünnepi alkalomra elkészítjük alkalmi tortáját, ha szereti a dizájnos, egyedi tortákat mi elkészítjük önöknek. Hozza be hozzánk képen milyen tortát képzelt el vagy válassza ki helyszínen torta albumunkból.

Ostyás torták

Amennyiben szeretné meglepni az ünnepeltet egy neki fontos megörökített pillanattal vagy gyermeke mesehőseit szeretné rárakatni egy tortára akkor kérje ostyás tortánkat. Kiválasztott ízű és formájú tortára egy ehető ostyalap kerül amelyre ételfestékkel nyomtatjuk rá a képet.

Forma torták

Forma torta vagy más néven figurális torta nagyon népszerű. A gyerekek és a flenőttek is imádják, hiszen mindenkinek van kedvenc játéka, állata, mesefigurája. Felnőtteknél legyen ez hobbi, foglalkozás, sport vagy bármilyen vicces ötlethez kapcsolódó forma torta.

Alap torták

Cukrászdánk is szereti a régi megszokott ízű és formájú tortákat, ha valaki nem akarja túlbonyolítani és a klasszikus ízek kedvelője, akkor neki ajánljuk alap tortáinkat. Csokoládé, oroszkrém torta, lúdláb, sacher, stb.. Klasszikus tortáink széles választékával várjuk kedves vendégeinket.

A Kálvária Cukrászda Győr elérhetősége

Cím: 9024 Győr, Kálvária u. 2/b.
Telefon: +36-70-677-6880