You are currently viewing Szamóca cukrászda Budapest
Szamóca cukrászda Budapest

Szamóca cukrászda Budapest

A Szamóca cukrászda Budapest központjában, a XVI. kerületben található meg. Fontosnak tartjuk, hogy mindig frissen készült, minőségi alapanyagokból készült tortákkal és süteményekkel tudjuk várni kedves vendégeinket.

A Szamóca cukrászda az a hely, ahol a hagyományos sütemények és a kiváló fagylaltok mellett igényeiknek megfelelően elkészítjük az Ön által kitalált formatortát is.

Amennyiben esküvőt tervez, vagy egy szuper születésnapi tortát szeretne vásárolni, nézzen szét cukrászdánkban és ha találkozik az igénye az aktuális kínálattal, már viheti is haza a finomságokat.

Ha csak egy csésze forró csokoládéra vágyik, hozzáértő személyzetünk akkor is szeretettel várja.

Sütemények

A szinte tökéletes módon elkészített torta, vagy sütemény nem csupán csak étel, hanem egy élvezeti cikk is. Ezeket az édes finomságokat nem csak különleges alkalmakra készítjük el. Az esküvőkön, céges csapatépítéseken, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a gyönyörűen kidolgozott és ínycsiklandozó torták nagyban emelik az ünnep fényét és pompáját. Süteményeinkhez rendszerint rengeteg minőségi nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módjuk is számos formában elérhető. Az esetek többségében a számos eljárás, és a sok alapanyag rengeteg kombinációs lehetőséget biztosít.

Torták

Tortáinkat az évtizedek alatt bevált alapanyagok felhasználásával szoktuk készíteni, melyeket saját konyhájában bárki nap mint nap használ. Az alábbiakban felsorolt termékek teljes kínálatunknak csak egy picinyke részét képezik. Kínálatunkban megtalálhatók az egyedi minőségű torták és a mar jól ismert hagyományos receptek, mint például a Feketeerdő torta, vagy a Dobos torta.

Egyedi és fényképes torták

Akármilyen ünnepről legyen szó, mely lehet rendezvény vagy alkalom, az egyedi és fényképes torták minden esetben a soha nem felejthető élményt és a biztos meglepetést garantálják. Cukrászdánk minimális határidővel, az egyedi igények teljeskörű figyelembevételével tudja vállalni a különleges torták elkészítését. Nálunk rendelhető bármilyen babás, járműves, állatos, vicces, mesefigurás torta. A felnőttekre is gondoltunk, így erotikus jellegű egyedi torták elkészítését is vállaljuk. Cégeknek és sportklubok számára logóval ellátott, teljesen egyedi formájú torták készítésére is van mód.

Különleges esküvői torták

Tortáját személyes megbeszélés alapján, különös odafigyeléssel készítjük el, hogy az tökéletesen passzoljon a dekorációhoz, a menyasszonyi ruhájához, vagy akár a csokrához. Küldje el elképzelését, beszéljünk meg egy időpontot és igazán különlegessé varázsoljuk azt a felejthetetlen napot! Az ízek széles kínálatából tud választani, melyek minőségi alapanyagból készülnek, valódi marcipánnal beburkolva. Vállaljuk a torták kiszállítását is, melyet a helyszínen egy képzett mestercukrász állít majd össze.

Fagylaltok

A Szamóca cukrászda Budapest vendéglátó egységében a fagylaltok változatlanul őrzik hihetetlen népszerűségüket vendégeink körében. Remekül passzolnak a jelen kor étkezési szokásaihoz is, hiszen a jelentősen ízgazdag és nemes alapanyagokból készülnek. A gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges táplálkozás folytatók igényeit is. Amennyiben kedves vendégeink nem tudnak választani a sokféle fagylalt közül, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor rengeteg lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

A Szamóca cukrászda Budapest üzletének elérhetősége

Cím: 1165 Budapest, Bökényföldi út 5.
Telefon: +36-30-200-1628