Falánk Fanny cukrászda Miskolc
Cukrászda

Falánk Fanny Cukrászda Miskolc

A Falánk Fanny Cukrászda Miskolc városában fedezhető fel. Kizárólag frissen készült, minőségi tortákkal és finom süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

Rólunk

Balázs Tibor vagyok. 1987 óta dolgozom vállalkozóként a vendéglátásban. A Falánk Fanny cukrászda 1995-ben indult Miskolc városban. Jelenleg négy miskolci és két egri üzlettel rendelkezünk.

Vállalkozásunk célja, hogy minőségi süteményeket, tortákat, hideg és meleg konyhai ételeket készítsünk, szem előtt tartva a legjobb ár-érték arányt és megőrizve a magyar gasztronómia hagyományait.

A tradicionális ételek mellett – figyelve a piac változásait is – folyamatosan fejlesztjük termékeinket, és ezek elkészítési módját. A Falánk Fanny cukrászda Miskolc specialitásának nevezhetjük azt a hideg eljárással készített túrókrémet, melyet a kardinálisba a mini túrófánkokba és egyéb süteményekbe is töltünk.

A vendégeink körében közkedvelt fagylaltjaink kiváló minősége annak köszönhető, hogy vállalkozásunk, főzött tejes fagylaltokat készít, a gyümölcsös változatok pedig igazi gyümölcsöket tartalmaznak.

Torták

Tortáinkat a jól megszokott alapanyagok felhasználásával készítjük, melyeket mindenki használ nap mint nap a saját konyhájában is. Néhány torta a cukrászda Miskolc kínálatunkból a teljesség igénye nélkül: Barackos túrótorta, Bounty torta, Citromtorta, Emeletes csokitorta, Diótorta, Dobos torta, Erdőmester torta.

Hidegtálak

Hideg tálak készítésével is foglalkozunk, melyek telefonon rendelhetőek!

Sültes tál

Oroszhús saláta alap, Csabai karaj, Vagdalt, Májas töltött sertés szűz, kolbászhúsos töltött szűz, gödöllői sertés rolád
snidlinges csirke galantin, Kolbászos rolád, csemege sonka, füstölt-főtt tarja, csemege szalámi, füstölt sajt, Díszítés

Vegyes sültes tál

Francia saláta alap, sonkatekercs, Svájci tojás, csabai karaj, májas töltött szűz, kolbászos sertés rolád, mediterrán csirke galantin, csemege sonka, füstölt-főtt tarja, csemege szalámi, pinkataler szalámi, füstölt sajt

A Falánk Fanny Cukrászda Miskolc elérhetősége

Telefon: +36-20-443-1086

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük