Márton cukrászda Balatonlelle
Cukrászda

Márton cukrászda Balatonlelle

A Márton cukrászda Balatonlelle városában található meg a 7-es főúton a SPAR üzlet mellett, Márton Lajos mestercukrász üzemeltetésében.

Mindig frissen-, hagyományos módon készült, minőségi tortákkal, süteményekkel, jegeskávéval és fagylaltokkal várjuk kedves vendégeinket.

Helyben készített, eredeti tradíciók alapján készült, friss süteményekkel, marcipán termékekkel és gazdag tortaválasztékkal, helyben készített fagylalttal, kávé különlegességekkel, üdítőitalokkal várjuk Kedves Vendégeinket.

Elvitelre és helyben fogyasztásra is van lehetőség, családias hangulatú üzletünkben. A hagyományosan házias készítmények mellett, megtalálhatóak a legújabb alapanyagok felhasználásával készült torták és sütemények. Igény esetén cukormentes sütemény készítését is vállaljuk. Rendezvényekre, családi alkalmakra, születésnapokra és esküvőkre figurális formatortákat és alkalmi dísztortákat is készítünk.

Munkatársainkkal együtt mindent megteszünk, hogy vendégeink legmagasabb igényeit is ki tudjuk elégíteni a kiválasztott sütemények, torták és fagylaltok minőségével. A fentieket garantálja a cukrászatban eltöltött hosszú évek tapasztalata.

Sütemények és torták

Nem csupán csak étel, hanem élvezeti cikk is egy jól elkészített sütemény. Ezeket a finomságokat különleges alkalmakra készítjük. A nagy családi összejöveteleken, esküvőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták emelik az ünnep fényét. Süteményeinkhez rendszerint többféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módja is rendkívül különböző. Így a számos eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt magában.

Tortáinkat ugyanazon megszokott alapanyagok felhasználásával készítjük, melyeket konyhájában Ön is nap mint nap használ. Az alábbiakban bemutatásra kerülő termékek teljes kínálatunknak csupán egy részét képezik.

Fagylaltok

A fagylaltok változatlanul őrzik népszerűségüket vendégeink körében. Remekül beleillenek a modern kor étkezési szokásaiba is, hiszen az ízgazdag alapanyagok és a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges életmódot követők igényeit és az édes íz utáni vágyukat is. Amennyiben kedves vendégeinknek nehezükre esik a választás a különféle fagylaltok között, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor általában a szintén sokféle lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

A Márton Cukrászda Balatonlelle elérhetősége

Cím: 8638 Balatonlelle, Rákóczi u. 241.
Telefon: +36 85 554 950