You are currently viewing Marcipán cukrászda Szolnok
Marcipán cukrászda Szolnok

Marcipán cukrászda Szolnok

A Marcipán Cukrászda Szolnok városában látogatható meg. Állandóan frissen készült, minőségi tortákkal, édességekkel és süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

A Marcipán Cukrászda 1952-ben nyitotta meg üzletét Szolnokon. Akkoriban még a jelenlegi cukrászda helyén csak egy kis épület volt, ahol Hegedűs László cukrász mester, néhány fős csapatával készítette a finomabbnál finomabb édességeket. A jelenlegi épület 1996 óta várja a kedves vendégeket. A cukrászda emeletén 2000-ben kiállító terem kapott helyet, majd 2013-ban egy gyermekbarát kert helységgel bővült.

Móra László és felesége 1974-ben vették át a cukrászda vezetését. Móra László mester cukrász sokszoros hazai és nemzetközi cukrász verseny győztese, aki a budapesti Gerbaud Cukrászdában tanulta ki a cukrászmesterséget. Kiemelkedő szakmai hozzáértésének köszönhetően a Marcipán Cukrászda Szolnok üzlete az országban az elsők között kapott Védnöki Táblát. 1999-ben Venesz Díjjal jutalmazták, majd 2002-ben a Fehérasztal Lovagrend tagjai közé választották.

Móra László kezei alatt a Marcipán Cukrászda Szolnok üzemében generációk nőttek fel. A dolgozók hosszú évek óta egy csapatként dolgoznak azon, hogy a hagyományok megőrzésével mindig a legjobb minőséget és szolgáltatást tudják nyújtani a vendégeiknek.

Sütemények

A jól elkészített sütemény nem csupán csak étel, hanem élvezeti cikk is. Ezeket a finomságokat különleges alkalmakra készítjük. A nagy családi összejöveteleken, esküvőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták emelik az ünnep fényét és gazdagságát. Süteményeinkhez rendszerint többféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módja is rendkívül különböző. Így a sok eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt magában.

Fagylaltok

A Marcipán Cukrászda Szolnok üzletében a fagylaltok változatlanul régóta őrzik népszerűségüket vendégeink körében. Remekül illenek bele a modern kor étkezési szokásaiba is, hiszen az ízgazdag és nemes alapanyagok, a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges táplálkozást folytatók igényeit és az édes íz utáni vágyukat is. Ha Vendégeinknek nehezükre esik a választás a különféle fagylaltok között, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor általában a szintén sokféle lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

Torták

Tortáinkat ugyanazon megszokott alapanyagok felhasználásával készítjük, melyeket konyhájában Ön is nap mint nap használ. Az alábbiakban bemutatásra kerülő termékek teljes kínálatunknak csupán egy részét képezik. Kínálatunkban megtalálhatók egyedi torták és a mará jól ismert hagyományos receptek, mint például a Dobos torta, vagy a Eszterházy torta.

Egyedi és fényképes torták

Legyen szó akármilyen ünnepről, rendezvényről vagy alkalomról, az egyedi és fényképes torták minden esetben garantálják a soha nem felejthető élményt és a biztos meglepetést. Cukrászdánk nagyon rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével tudja vállalni a különleges torták elkészítését. Rendelhető bármilyen járműves, állatos, babás, vicces, mesefigurás, illetve felnőttek számára erotikus jellegű egyedi torta is. Cégek, sportklubok számára logóval ellátott, teljesen egyedi formájú torták készítésére is van mód.

Különleges esküvői torták

Tortáját különös odafigyeléssel, személyes megbeszélés alapján készítjük el, hogy az tökéletesen passzoljon a dekorációhoz, a menyasszonyi ruhájához és a csokorhoz. Küldje el elképzelését, beszéljünk meg egy időpontot és igazán különlegessé varázsoljuk azt a napot! Az ízek széles kínálatából tud választani, melyek minőségi alapanyagból készülnek, valódi marcipánnal beburkolva. Vállaljuk a torták házhozszállítását is, melyet a helyszínen egy képzett cukrász állít össze.

A Marcipán Cukrászda Szolnok elérhetősége

Cím: 5000 Szolnok, József Attila út 126.
Telefon: +36-56-410-517