Krém cukrászda Székesfehérvár
Cukrászda

Krém cukrászda Székesfehérvár

A Krém cukrászda Székesfehérvár központjában, a Magyar Király Szállóval szemben-, és a másik üzletünk az uszoda mellett található meg.

Rólunk röviden

Cukrászdánk az alapítás után a város egyetlen teljes körű szolgáltatást nyújtó kiskereskedelmi üzletévé vált.

A Krém cukrászda szilárd keresztény meggyőződésen, valamint minden területen a kiválóság és a tisztesség iránti elkötelezettségen alapult. Sikerüket először az Istenbe vetett erős hitüknek, majd kiváló terméküknek, szorgalmas személyzetüknek és hűséges vásárlóiknak tulajdonítják, akikért mélyen hálásak.

Családtagjainkkal együtt dolgozunk a Krém cukrászda Székesfehérvár üzletében, hogy pozitív munkakörnyezetet biztosítsunk, ahol tartós kapcsolatok alakulnak ki. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy Székesfehérvárt azokkal a kiemelkedő termékekkel szolgálhatjuk, amelyeket tehetségünk, kemény munkánk és elhivatottságunk hozott létre. És végül, örömünkre szolgál, hogy finom emlékeket készítsünk Önnek!

Igazi édességek

Sorbet, palacsinta, sütemény, fánk, gofri, fagylalt – az édes finomságok valószínűleg ellenállhatatlanok az emberek számára, mióta az ősember először megkóstolta a méhkasban lévő aranyszínű ragacsos dolgokat. A modern időkben azt mondják, hogy a desszertek először úgy váltak népszerűvé, mint divatos módja annak, hogy a gazdag étkezés utóízét édes ízre cseréljék. De nagyon valószínű, hogy egyszerűen azért, mert ízlik a májusi zsinór.

Manapság annyi édes dolog van, amitől el kell ájulnunk, hogy gyakran úgy is élvezzük őket, hogy nem látunk étkezést. Fehér csokoládé süteménytésztára vagy banános fahéjra vágyik? Egy mangómochira vagy egy epres túrótorta gofrira vágyik? Álmodozik a Sherbet Dib-Dabs vagy a Fizzy Wine Gums? Mind odakint arra várnak, hogy egy nagy gyerekmosolyt húzzanak az arcodra. Csak rendeljen valahonnan az Ön közelében, az alkalmazáson keresztül.

Krém cukrászda Székesfehérvár elérhetőségei

Cím: Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.
Telefon: +36-22-783-259

Cím: Székesfehérvár, Szabadságharcos u. 40.
Telefon: +36-22-804-940