You are currently viewing Bergmann cukrászda Balatonfüred
Bergmann cukrászda Balatonfüred

Bergmann cukrászda Balatonfüred

A Bergmann cukrászda Balatonfüred városában található meg a Petőfi Sándor utca 64. szám alatt.

Cukrászdáink a Bergmann családról kapták nevüket, ahol sok éves hagyományai vannak a cukrász mesterségnek. 1939-ben Győrben nyitotta Bergmann Imre az első cukrászdát. Mind a mai napig az ő szakmai elhivatottságát tartjuk követendő példának.

A Bergmann Balatonfüred cukrászda 1992. és 1999. óta várja az édes ízek elkötelezett kedvelőit. Vendégeink között jelentősen magas a törzsvendégek aránya, ami a régi család alapelve is volt, hogy a kiváló minőségű alapanyagokat nem szabad felcserélni a magasabb profit miatt a silány utánzatokkal.

A cukrászda kínálatában igen sok fajta finomság fedezhető fel, melyek a saját készítésű sütemények, torták, fagylaltok, fagylaltkehelyhek, kenyér-, és kávékülönlegességek.

Helyben készített sütemények és fagylaltok

A kizárólag helyben készített cukrászsütemény választékunkban a hagyományos ízvilág mellett megtalálhatóak a mai modern elvárásoknak megfelelő termékek is. Sütemény specialitásainkat is szívesen ajánljuk figyelmükbe. Csokoládéműhelyünkben táblás csokoládék, kézműves bonbonok, csokifigurák nagy választéka található meg, kiváló minőségű csokoládé alapanyagokból.

Minden általunk készített fagylalt főzött technológiával és természetes alapanyagokból készül, ezért kitűnő alapja egyedi fagylaltkehely választékunknak.

Egyéb termékeink

Inkább sós ízeket kedvelő vendégeinknek pogácsáinkat és kenyereinket kínáljuk, melyek szintén a legmagasabb minőséget képviselik.

Kizárólag a Bergmann Cukrászdák részére pörkölt különleges kávékeverékünkből készítjük kávékülönlegességeinket.

A megszokott üdítők, italok mellett helyben készült forró csokoládé, teák és turmixok széles választéka csábítja vendégeinket a társasági időtöltésre.

A Bergmann Cukrászda Balatonfüred elérhetősége

Cím: 8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 64.
Telefon: +36 87 341 087

A cukrászda és kávéház széles kínálatát szezonális készítményekkel is igyekszünk színesíteni: ilyenek például az ünnepekhez (karácsony, húsvét) kötődő hagyományos sütemények, torták és speciális édességek, a saját készítésű csokoládé figurák, és az idénygyümölcsök ihlette kreációk.

Cukrászdáink Balatonfüreden a Petőfi Sándor utcában, a 71-es főútvonal mentén találhatóak. A Balatonfüred, Petőfi Sándor u. 64. szám alatti cukrászdánkat, tágas, napsütötte terasz (ez sajnos az időjárás függvénye), békebeli polgári kialakítású belső tér és családias hangulat jellemzi. (telefon/fax: +36 87 341 087, e-mail: bergmanncukraszda kukac bergmanncukraszda pont hu).

Zsigmond u. 1. szám alatt, az Arany Csillag ház épületében kapott helyet másik üzletünk. A cukrászda és kávéház belső vendégterének, valamint teraszának kialakításánál is törekedtünk igazodni a múlt században épült műemlék épület eleganciájához és stílusához. A kávézó teaház is egyben, lenyűgöző tea kínálattal. (telefon: 06/87-482-763, e-mail: bergmanncukraszda kukac bergmanncukraszda pont hu).

Cukrászdáinkban előzetes egyeztetés alapján szívesen fogadunk csoportokat, és adunk helyet kisebb rendezvények lebonyolításához is.
Szeretnénk jelezni, hogy a Bergmann Cukrászda már NEM VÁLLAL esküvői torta készítést, ez ügyben sajnos nem tudunk segíteni.