kovács cukrászda Pécs
Cukrászda

Kovács Cukrászda Pécs

A Kovács Cukrászda Pécs városában található meg. Egész évben frissen készült, minőségi tortákkal, süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

A minőség mindenek elött

Mottónk: Csak olyan süteményt és fagylaltot készíts, amit te is bármikor szívesen fogyasztanál, és csak ilyet adj Vendégeidnek.
Ezáltal leszünk „Egy cuki kis hely”.
Számunkra és cukrászdáink dolgozói számára a nyitás napjától kezdve a mai napig kötelező érvényű alapszabály, hogy csak és kizárólag minőségi termékeket állítunk elő, hisz csak az elégedett Vendég fog újra visszatérni.

Tudjuk, és munkánk során folyamatosan törekszünk is arra, hogy nem elegendő csupán a jó, és kifogástalan minőségű termék előállítása, hanem azt ízlésesen, mutatósan fel is kell díszíteni, hogy minél kívánatosabb, minél ínycsiklandóbb legyen Vendégeink számára.

Továbbá a Vendég csak ott érzi jól magát ahol kellemes légkörben, finom cukrásztermékeket fogyaszthat, illetve ahova bármikor – akár egyedül, akár barátaival vagy családjával – nyugodtan betérhet egy csésze kávét, süteményt vagy fagylaltot fogyasztani.

Büszkék vagyunk eddigi elért eredményeinkre, arra hogy hatalmas reklám nélkül, csak az emberek szájról-szájra való ajánlásával lettünk egyre népszerűbbek. Sokat köszönhetünk a rengeteg esküvői megrendelésnek, ahol sok Vendég találkozott tortáinkkal, süteményeinkkel.

Fagylaltok

A fagylaltok változatlanul őrzik népszerűségüket Vendégeink körében. Remekül beleillenek a modern kor étkezési szokásaiba is, hiszen a nemes és ízgazdag alapanyagok, a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges életmódot követők igényeit és az édes íz utáni vágyukat is. Ha Vendégeinknek nehezükre esik a választás a különféle fagylaltok között, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor általában a szintén sokféle lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

Sütemények

Egy jól elkészített sütemény nem csupán csak táplálék, hanem egyben élvezeti cikk is. Ezeket a finomságokat rendszerint különleges alkalmakra készítjük. A nagy családi összejöveteleken, esküvőkön, keresztelőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták emelik az ünnep fényét és gazdagságát. Süteményeinkhez rendszerint többféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módja is rendkívül különböző. Így a sok eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt magában.

Torták

Tortáinkat ugyanazon megszokott alapanyagok felhasználásával készítjük, melyeket konyhájában Ön is nap mint nap használ. Az alábbiakban bemutatásra kerülő termékek teljes kínálatunknak csupán egy részét képezik.

Figurás, egyedi és fényképes torták

Legyen szó akár gyerekről, akár felnőttről, bármilyen ünnepről vagy alkalomról, a figurás, egyedi és fényképes torták minden esetben garantálják a maradandó élményt és a biztos meglepetést. Cukrászdánk rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével vállalja különleges torták készítését is. Rendelhető bármilyen állatos, járműves, babás, mesefigurás, vicces, illetve felnőttek számára pikáns, erotikus jellegű egyedi torta is. Cégek, egyesületek, sportklubok számára logóval ellátott, teljesen egyedi formájú torták készítésére is van mód.

Esküvői torták

Jól tudjuk, hogy torta nélkül nincs esküvő, hiszen közös életetek nagy napjának egyik legszebb ékköve az esküvői torta. Az esküvőre való készülődés folyamata során örömmel segítünk a számotokra tökéletes torta megalkotásában. Cukrászdánk rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével vállalja egy- és többszintes, állványos, gyümölcsös, valamint akár teljesen egyedi kialakítású esküvői torták készítését is!

A Kovács Cukrászda Pécs elérhetősége

Cím: 7632 Pécs, Nagy Imre utca 7.
Telefon: +36-72-437-512

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük