Solier Cukrászda Gödöllő
Cukrászda

Solier Cukrászda Gödöllő

A Solier Cukrászda Gödöllő városában fedezhető fel. Frissensütött, minőségi sütemények és finom péksütemények várják Önt.

Rólunk

A Solier cukrászda Gödöllő szívében várja Önt a legkülönfélébb ízekkel. Kínálatában szerepelnek a hagyományos, nagyszülők receptjei alapján készült házi sütemények,modern, könnyű, gyümölcsös, magas nemesanyag-tartalmú édességek, diabetikus sütemények, fagylaltok, fagylaltkelyhek és desszertkülönlegességek.

A modern technológia, az első osztályú alapanyagok és a szakképzett személyzet segítségével tortáink, esküvői tortáink és menyasszonyi tortáink a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, az Ön kívánságai és elképzelései szerint készülnek.

Cukrászaink az Ön partnerei az esküvői vagy menyasszonyi torta minden részletében, hogy legmélyebb álmait is valóra váltsák!
Próbálja ki a gödöllői Solier Cukrászda tortáit, és hagyja, hogy a minőség legyen a szenvedélye! Szeretettel várjuk Önt!

Torták

Tortáink olyan ismerős alapanyagokból készülnek, amelyeket mindenki mindennap használ a konyhájában. Barackos sajttorta, Bounty torta, citromos torta, Emeletes csokoládétorta, mogyorós torta, Dobos torta és Erdőmester torta.

Éttermünk

Gödörölő szívében a Solier Café étterem változatos ízekkel várja Önt. Az étterem séfjei az egyedi és kifinomult kreációk mellett az ízek harmóniáját kínálják azoknak a vendégeknek, akik családi ebédre vagy üzleti vacsorára választják az éttermet. A Solier étterem több mint kilenc éve működik Gödöllőn. Büszkék vagyunk arra, hogy minden ételünkhöz friss, minőségi alapanyagokat használunk! Évente négyszer írjuk át étlapunkat az évszaknak és a szezonális termékeknek megfelelően, séfünk pedig minden hónapban egy különleges séffogással egészíti ki étlapunkat. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a gödöllői Solier étterembe, és győződjön meg róla saját szemével!

Környezetbarát üzemeltetés

A gödöllői Solier Cukrászda napelemes rendszerrel működik, így ezzel a környezetbarátság jegyében lép előtérbe. A napelemes rendszerek egyre inkább népszerűek a vállalkozások körében, mivel fenntartható energiamegszerzést tesznek lehetővé.

A Solier Cukrászda példát mutat a fenntarthatóság iránti elkötelezettségére azzal, hogy napelemeket használ az energiaellátásához. Bár az napelemes rendszerek telepítése kezdetben költséges lehet, hosszú távon megtakarításokat eredményez, mivel a napenergia ingyenes. A rendszer hosszú élettartama során a Solier Cukrászda jelentős megtakarításokat érhet el.

A Solier Cukrászda Gödöllő elérhetősége

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.
Telefon: +36-20-396-5512