Mandula Cukrászda Debrecen
Cukrászda

Mandula Cukrászda Debrecen

A Mandula Cukrászda Debrecen filzófiája: Tökéletes torták a tökéletes pillanatokra.

Célunk, hogy életed minden pillanatához tudjunk kínálni egy alkalomhoz illő süteményt vagy tortát.
Legyen szó nagy eseményekről, vagy csupán a hétköznapokról, mi segítünk, hogy még édesebb legyen az életed.

Ez a lelkes csapat mindent megtesz azért, hogy nálunk kapd meg a legfinomabb süteményeket!

Mandula Cukrászda Debrecen

Itt kezdődött minden, ami Mandula! Még 1986 -ban. Édesapám és édesanyám néhány kezdetleges eszközzel és géppel, nagy tervekkel indította útjára a ma már három üzlettel működő vállalkozásunkat. A Mandula szó egyik vendégünk szerint egy élményt, érzést jelent. Meg kell élni ezt. A népes törzsvendégtáborunk hűsége hosszú távon igazolja az imént felvetett gondolatot. Jó érzéssel tölt el bennünket a második generáció tagjait is, hogy a szülők által megálmodott és megvalósított tervek mennyire népszerű fogadtatásban részesültek.


A pici, otthonos cukrászda Debrecenben hamarosan kinőtte a falait. 2013-tól a meghitt belső tér mellett a mediterrán hangulatú téli kertben is pihenhetnek vendégeink. A teljes mértékben nyitható üvegfal lehetővé teszi, hogy a helyiséget nyáron varázslatos virágos terasszá alakítsuk. A nagyerdei sétánk után jól esik egy szelet sütemény, meleg tea, kávé vagy nyáron egy hűsítő limonádé. Családi biciklitúránk célprémiumaként is szolgálhat a sok gyümölccsel, házi tejből, tojással főzött kézműves fagylalt. A Védnöki díjjal is elismert üzletünket méltán keresik az ország minden pontjáról ide látogató vendégek.

Kismandula Cukrászda Debrecen

A családi Cukrászda Debrecenben a vállalkozás második üzleteként 1999 májusában nyílt meg. Kezdetben 10 asztalnál foglalhattak helyet a vendégek. Mára a belső tér 60 fő befogadására bővült és hangulatában is jelentősen megváltozott. Modern olasz formatervezett bútoraival követi a 21. századi belső építészet legújabb trendjét.A debreceniek már megszokhatták, hogy a rendszeresen megújuló belső mellett a sütemény-, torta- és fagylaltválaszték frissítéséről is gondoskodunk. A napi azonnal elvihető tortakínálatunk országosan is egyedülálló. A folyamatos fejlődés mellett azonban a gyors és családias kiszolgálás változatlan maradt.A Csokonai Színház és az Ady Gimnázium közelsége sajátos kulturális környezetet teremt. Az esti előadás előtt egy finom kávé, ínycsiklandó sütemény, egy ráhangolódó beszélgetés teljesebbé teszi a kikapcsolódást. Szintén jó lazítani egy dolgozatoktól terhelt hét után a cukrászda napsütötte teraszán vagy a megszépült Ady Park szökőkútja közelében elnyalni egy házi tejből főzött kézműves fagylaltot…

Mandula Pont Debrecen

A Mandula Pont egy régi álom beteljesülése. Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol bevásárlás alkalmával kedvenc süteményeidet is gyorsan és kényelmesen beszerezheted. Nem kell végigbumliznod a várost, parkolót keresni, a finomságok csak egy karnyújtásnyira vannak tőled. A Mandula Pont ezen kívül ajándékötletek tárháza is, itt megtalálsz mindent, amivel garantáltan örömöt szerezhetsz bármilyen alkalomra.
Süti Cake dobozaink nem csak finomságokat rejtenek, de üzenetet is hordoznak, így egy doboznyi figyelmesség máris mosolyt fakasztó különleges ajándékra változik. Egyszemélyes dizájn tortácskáink pedig remek meglepetések lehetnek.

A Mandula Cukrászda Debrecen elérhetősége

Cím: 4028 Debrecen, Ember Pál utca 23.
Telefon: 52 345-360

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük