You are currently viewing Rácz Jenő felesége és pályafutása
Rácz Jenő felesége

Rácz Jenő felesége és pályafutása

  • Post author:
  • Post category:Blog

Rácz Jenő felesége Gyuricza Dóra, akivel a konyhafőnök 2019-es évadában ismerkedett meg. A Michelin csillagos séf nagyon hamar megkérte menyasszonya kezét. A nyerő páros 2020-as szezonjának nyertesei gőzerővel készültek az esküvőre, melyet 2021 július 31-én meg is tartottak. A Konyhafőnök sztárséfje nem szeretett volna feketében lenni, így egy Robert Maar által tervezett törtfehér szmokingot viselt. Dóri pedig egy csodaszép sellő fazonban elkészített ruhát választott a nagy napra.

Az ifjú pár esküvőjén olyan celebek is feltűntek, mint Rubint Réka és Schobert Norbi, vagy Puskás Peti és Dallos Bogi, akikkel a Nyerő Páros című műsor forgatásán kötöttek barátságot.

Dóra A konyhafőnők 2019-es évadában szerepelt és ott szerettek egymásba. Amint kiesett a versenyből, Rácz Jenő azonnal randizni hívta. Elmondása szerint már ekkor biztos volt benne, hogy a lány lesz a gyermekei anyja. Ezért nem sokat késlekedett, 2020 augusztusában meg is kérte barátnője kezét és egy év múlva már Rácz Jenő felesége lett.

Az egészséges táplálkozásra is igyekeztek nagyon odafigyelni, mert a ruha nagyon sokat mutat az alakjukból, amire már így sem lehet panasz. Azt szeretném, mondta Dóri: Ha meglát a családom elálljon a szavuk.

Rácz Jenő életpályája

Szakmai tanulmányait a Csepeli Vendéglátóipari Középiskolában kezdte. Tanulmányi gyakorlatát a budapesti Le Méridien hotelben végezte. Amint befejezte az iskolát, Angliába költözött, majd nem sokkal később Dániába. Ott a Noma étteremben kapott állást, melyet a világ egyik legjobbjaként tartanak számon. Innen Szingapúrba költözött, és a Joël Robuchon 3 Michelin-csillagos éttermében helyezkedett el. Nem sokkal később hazajött és az Il Bacio di Stile budapesti étterem konyhafőnöke lett. A hely nem sokkal később bezárta kapuit, így visszatért Londonba kreatív séfként. 2016-ban Shanghajba kapott konyhafőnöki munkát, ahol megszerezte a Michelin-csillagot.