legjobb étterem Budapesten
Blog

A legjobb étterem Budapesten

A legjobb étterem Budapesten egyenértékű a Major család történetével, főként az alapító Major Sándor és felesége Andrea támogatásával.

A Kakas étterem az egyik legjobb a piacon, amely új konyhai koncepciót hoz Budapestre, a legjobb ínycsiklandó termékekkel. Étlapja úgy épül fel, mintha egy piac standjai lennének, ezzel is kiemelve az andalúziai termék kiemelkedő fontosságát, frissességét és minőségét.

Elvárható, hogy a legjobb étterem Budapesten egy komoly mesterszakácsok által vezetett hely legyen. Mindketten Dani Garcia marbellai éttermének konyhájában tanultak, és olyan neves éttermek konyhájában dolgoztak, mint: Fernando Arellano és Zaranda Mallorcán. Továbbá a Dos Cielos testvérek által üzemeltetett, Estimar Rafa Zafra Barcelonában, Cambio de Tercio Londonban vagy Heart Ibizán.

2016-ban Budapestre költöztek, hogy megnyisság álmaik éttermét. Több éves tapasztalatához csatlakozik a termékről alkotott elképzelése, a technika, valamint kreatív és szenvedélyes munkaszelleme. 2019-ben úgy döntenek, hogy újabb lépést tesznek szakmai karrierjükben, és megnyitják saját éttermüket. Új budapesti projektjükben az andalúz föld legjobb termékét veszik át, hogy olyan módon készítsék el, ami meglepő az íny és a szem számára. Így megszűnik a hagyományos ételsorrend is, és az étkező szabadon dönthet arról, hogyan kóstolja meg az étlapot. Az étterem nevét a székekkel ellátott alacsony bár mellett 35 fős asztalok is szolgálják. A konyhát egy eredeti és kreatív koktélmenü teszi teljessé, melynek alapja a José Hidalgo csapos Sherry borok és különféle likőrök.

Az egyik legjobb étterem Budapesten

Ha itt jár, biztosan olyan éttermet keres Budapesten, ahol a legjobb ételkülönlegességeket fogyaszthatja. Szerencséje van! Számunkra a mediterrán konyha maximális kifejezője az ételeknek. Kis korty ízek kíséretében a legjobb bor. A hagyomány és az innováció fúziója. Mindezt a lehető legjobb gasztronómiai környezetben.

Éttermünket Budapesten találja meg. Egy terület nagyszerű turisztikai látványosságokkal, mint például a Buhaira kertekkel. Várunk! Foglaljon most nálunk.