lomtalanítás
Blog

Barna Trans lomtalanítás

Lomtalanítás szolgáltatásra van szüksége, mert örökölt vagy vásárolt egy ingatlant, mely tele van lomokkal, régi értéktelen bútorokkal, egyéb hasznavehetetlen kacatokkal ? Szeretne minél előbb, sőt szinte azonnal megszabadulni tőlük ? Tapasztalni fogja, hogy ez nem is olyan egyszerű.
Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált. Nem lehet csak úgy kidobni valamit.

Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályokat. Ráadásul tucatjával bezárták a Budapest számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat.

A költségek és a megnövekedett adminisztráció miatt a legtöbb önkormányzat sem szervez már tavaszi vagy őszi lomtalanítást. Ha esetleg mégis, akkor is csak maximum egy évben egyszer vagy több évente. Viszont Önnek most lenne szüksége a most még lomokkal teli lakásra.

Lomtalanítás megoldás: Barna Trans

A 12 éves múltra visszatekintő költöztető, lomtalanító cégünk, a Barna Trans költöztetés a belföldi és nemzetközi költöztetés mellett lomtalanítás szolgáltatást is vállal.

A leggyakrabban akkor keresnek minket lomtalanítás elvégzésére, ha olyan ingatlant örököltek, amely teljesen tele van az új tulajdonos számára használhatatlan és felesleges lomokkal.

Ráadásul a lom nagy része ilyenkor nehezen mozgatható bútor, berendezési tárgy, amelyeket sokszor a sokadik emeletről kell lépcsőn lecipelni az utcára.

Képzelje el, hogy mennyivel egyszerűbb a lomtalanítás, ha szakképzett rakodók végzik Ön helyett. Megkímélheti magát a pakolástól, rámolástól, cipekedéstől.

Nincs idegeskedés, veszekedés a szomszédokkal, izzadós cipekedés. Nem kell barátokat vagy családtagokat megfűzni arra, hogy drága szabadidejüket egy lomos lakás kipakolására áldozzák.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük