You are currently viewing Költöztetés fuvarozás
költöztetés

Költöztetés fuvarozás

  • Post author:
  • Post category:Blog

Egy cég, tíz autó, huszonöt alkalmazott és több ezer maximálisan elégedett ügyfél. Röviden így foglalhatnánk össze a Pataki Trans Költöztetés eddigi tevékenységét.

Költöztetés számokban

De annak örülünk a legjobban, amit számszerűsíteni nem tudunk. Az ügyfelek elégedett mosolya, meglepetés a szemükben, amikor meglátják a dolgokkal kapcsolatos gondosságunkat, megkönnyebbülésük, amikor költöztetés előtt kölcsönadunk nekik szállítódobozokat, és köszönő szavak, amikor bútorokat szerelünk össze és költöztetés után elektronikát mozgatunk.

Tudjuk, milyen nehéz lehet a költözködés. Ezért kínálunk Önnek teljes költöztetési és lomtalanítás szolgáltatásokat a Pataki Trans cégünkkel.

Mi egy költöztető cég vagyunk Budapest és környékén, de dolgozunk egész Magyarország területén és külföldön is. Szétszereljük bútorait, szakszerűen leválasztjuk az elektronikát és gondosan csomagoljuk kiváló minőségű csomagolóanyagokba. Minden holmiját biztonságosan szállítjuk. Összekapcsolunk és újraszerelünk mindent az új helyen. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

A lakások és házak áthelyezését mindennel megszervezzük – a csomagolóanyagok kölcsönzésétől kezdve a szállításon át a takarításig. Ennek köszönhetően már több ezer elégedett vásárlónk van.

Segítünk a vállalatoknak és az állami intézményeknek is. Sokukat külföldre vagy vissza is költöztettük Magyarországra. És anélkül, hogy meg kellene szakítani a működésüket.

Néhány érv, hogy velünk költözzön

Tapasztalt költöztetők, akik átestek a képzésen és nagy tapasztalattal rendelkeznek, gondoskodnak a holmijairól. Nincs tapasztalatlan jövevény és részmunkaidős.

Költöztetés szakemberekkel

2004 óta biztosítunk költöztetést. Tapasztalataink vannak a kis háztartások és a nagy multinacionális vállalatok költöztetéséről. És még külföldön is.

Modern gépkocsik

Flottánkban csak modern mozgó teherautók állnak. Tiszta, párnázott és kódzárható rakterük van, a kormány mögött pedig hivatásos sofőr található.

Ingyenes költöztető dobozok

Kartondobozokat és műanyag dobozokat ingyen kölcsönadunk. Kis díj ellenében házhoz szállítjuk őket, jó előre, hogy mindent nyugodtan bepakolhasson.

Első osztályú ipari költöztetés szolgáltatások

A lakossági költöztetés mellett általában ipari költöztetés szolgáltatásokat is nyújtunk, melyhez hozzá tartozik például a takarítás, a tárolás, a festés, az ökológiai ártalmatlanítás vagy az aprítás.

Biztonság és bizonyítvány

Nálunk biztos lehet benne, hogy jó kezekre bízza a dolgait. Büszkék vagyunk az ISO 9001-es szolgáltatások minőségéért, az ISO 27001-es információbiztonságért elismert kitűnő díj birtoklói közé, és minden megrendelésünk jól biztosított.

Lomtalanítás

Amennyiben a költözködés során felesleges tárgyak, lomok keletkeznek, azoktól is megszabadítjuk önöket lomtalanítás szolgáltatásunk keretében. Mindenben számíthat ránk a lomtalanítás elvégzése folyamán, kivéve a veszélyes hulladék elszállításában, mivel azzal nem foglalkozunk.