Költöztetés – Rólunk

költöztetés

Egy cég, tíz autó, huszonöt alkalmazott és több ezer elégedett ügyfél – röviden így foglalhatnánk össze a Pataki Trans Költöztetés eddigi munkáját.

De annak örülünk a legjobban, amit számszerűsíteni nem tudunk. Az ügyfelek elégedett mosolya, meglepetés a szemükben, amikor meglátják a dolgokkal kapcsolatos gondosságunkat, megkönnyebbülésük, amikor költöztetés előtt kölcsönadunk nekik szállítódobozokat, és köszönő szavak, amikor bútorokat szerelünk össze és mozgatás után elektronikát mozgatunk.

Tudjuk, milyen nehéz lehet a költözködés. Ezért kínálunk Önnek teljes költöztetési szolgáltatásokat.

Mi egy költöztető cég vagyunk Budapest és környékén, de dolgozunk egész Magyarország területén és külföldön is. Szétszereljük bútorait, szakszerűen leválasztjuk az elektronikát és gondosan csomagoljuk kiváló minőségű csomagolóanyagokba. Minden holmiját biztonságosan szállítjuk. Összekapcsolunk és újraszerelünk mindent az új helyen. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

A lakások és házak áthelyezését mindennel megszervezzük – a csomagolóanyagok kölcsönzésétől kezdve a szállításon át a takarításig. Ennek köszönhetően már több ezer elégedett vásárlónk van.

Segítünk a vállalatoknak és az állami intézményeknek is. Sokukat külföldre vagy vissza is költöztettük Magyarországra. És anélkül, hogy meg kellene szakítani a működésüket.

Néhány érv, hogy velünk költözzön

Tapasztalt költöztetők, akik átestek a képzésen és nagy tapasztalattal rendelkeznek, gondoskodnak a holmijairól. Nincs tapasztalatlan jövevény és részmunkaidős.

Költöztetés szakemberekkel

2004 óta biztosítunk költöztetést. Tapasztalataink vannak a kis háztartások és a nagy multinacionális vállalatok költöztetéséről. És még külföldön is.

Modern gépkocsik

Flottánkban csak modern mozgó teherautók állnak. Tiszta, párnázott és kódzárható rakterük van, a kormány mögött pedig hivatásos sofőr található.

Ingyenes költöztető dobozok

Kartondobozokat és műanyag dobozokat ingyen kölcsönadunk. Kis díj ellenében házhoz szállítjuk őket, jó előre, hogy mindent nyugodtan bepakolhasson.

Első osztályú költöztetés szolgáltatások

A költözés mellett általában más szolgáltatásokat is nyújtunk, például takarítást, tárolást, festést, ökológiai ártalmatlanítást vagy aprítást.

Biztonság és bizonyítvány

Nálunk biztos lehet benne, hogy jó kezekre bízza a dolgait. Büszkék vagyunk az ISO 9001-es szolgáltatások minőségéért, az ISO 27001-es információbiztonságért elismert kitűnő díj birtoklói közé, és minden megrendelésünk jól biztosított.

Lomtalanítás

Amennyiben a költözködés során felesleges tárgyak, lomok keletkeznek, azoktól is megszabadítjuk önöket lomtalanítás szolgáltatásunk keretében.

Költöztetés fuvarozás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük