erdei szállás
Blog

Erdei szállás a természet lágy ölén

A bemutatásra kerülő erdei szállás a természet lágy ölén lehetővé teszi, hogy a környékre látogató túrázók és turisták hitelesen érezzék a bőrükön a nomád létet. A tartózkodók megtapasztalhatják a természet hangjait, a csillagos égboltot, és élvezhetik a nemzeti park számos útvonalát és az erdei szállás által nyújtott szolgáltatásokat, miközben hosszabb ideig tartózkodnak a környéken.

Reméljük, hogy megtapasztalhassa bőrén a nyári természetet, és teljesen új módon élvezhesse az erdőt a világ legkörnyezetbarátabb, “alacsony szén-dioxid-kibocsátású” ökotáborában. Egy éjszaka a táborban, tábortűzzel, a szél hangjával, biztosan nem felejti el.

Erdei szállás helyszín

Gyülekező a természeti központ fő ajtajánál 14.00 és 15.00 között. A feszült házigazda / háziasszony bemutatja a környékének kínálatát, a WC-t és a zuhanyzót. Ezt követően a területére költözünk, amely a természeti központ közelében található, három perces sétára.

A szállás tartalmazza

  • Egy háromágyas ülősarok, egy független oázis és egy szellős fénytalp a Stingray alatt.
  • Hálózsákok, hálózsák -lepedők, törölközők.
  • Reggeli az éttermében.
  • Beltéri WC és zuhanyzó az épületben.
  • Parkolóhely.
  • Nagy kunyhó egy közös estéhez a tábortűz mellett, asztalok és padok, kunyhó Teáskannák, tányérok, bögrék, tea, cukor és mustár, valamint tűzifa.
  • A Koda a látogatói kirándulások és az esti rágcsálnivalók gyűjtőhelye.

Arra biztatjuk vendégeinket, hogy táboroztassanak az erdei szállás területén. A megjelölt túraútvonalak a természetvédelmi központ információs táblájától indulnak. Az információs ponton a személyzetétől kaphat további információkat az útvonalakról, mindenki jogairól és az alommentes túrázásról. Kérjük, ne felejtse el feladatait az erdőtűz riasztásakor. Július és augusztus a nyár melegebb hónapjai. A levegő hőmérséklete körülbelül 19-25 Celsius fok, a horgásztavak vize pedig körülbelül 20 fokos. Néhány meleg esős nap is előfordulhat.

Szükséges felszerelés

Az időjárási körülményektől függően ruházatra és cipőre lesz szüksége. Személyes ruházat és kiegészítők éjszakára. Eső- / szélálló kabát és nadrág. Hosszú alátét (június, szeptember). Meleg kabát vagy blúz (a Tentsile területén kívüli utazásokhoz).