Mokka cukrászda Nyíregyháza
Cukrászda

Mokka cukrászda Nyíregyháza

A Mokka Cukrászda Nyíregyháza városában található meg. Mindig frissen készült, minőségi tortákkal és süteményekkel várjuk kedves vendégeinket.

Helyben készített, eredeti tradíciók tiszteletben tartásával készült, friss süteményekkel, marcipán termékek széles kínálatával, gazdag tortaválasztékkal, helyben főzött fagylalttal, kávékülönlegességekkel, üdítőitalokkal várjuk Kedves Vendégeinket, elvitelre és helyben fogyasztásra egyaránt, családias hangulatú üzletünkben, és nyári szezonban kerthelyiségünkben. A hagyományosan házias jellegű készítmények mellett, megtalálhatóak a legújabb nyersanyagok felhasználásával készült sütemények. Igény szerint diabetikus sütemény készítését is vállaljuk. Családi alkalmakra, rendezvényekre, esküvőkre, születésnapra alkalmi dísztortákat, figurális formatortákat is készítünk.

Fénykép alapján készült ehető fotóostyával díszített torták is szerepelnek kínálatunkban. Katalógusunk, illetve webgalériánk alapján történő választás megkönnyíti a rendelést. Legfontosabb számunkra vendégeink elégedettsége, igyekszünk megédesíteni és örömet vinni az ünnepekbe és a hétköznapokba.

Munkatársainkkal mindent megteszünk, hogy vendégeink maximálisan meg legyenek elégedve a kiválasztott sütemények, torták és fagylaltok minőségével. A fentieket garantálja a családi vállalkozás 25 éves cukrászatban eltöltött tapasztalata.

Sütemények

A jól elkészített sütemény nem csupán csak étel, hanem élvezeti cikk is. Ezeket a finomságokat különleges alkalmakra készítjük. A nagy családi összejöveteleken, esküvőkön, születésnapokon, vagy házassági évfordulókon a dekoratív és ínycsiklandozó torták emelik az ünnep fényét és gazdagságát. Süteményeinkhez rendszerint többféle nyersanyagot használunk fel, és elkészítésük módja is rendkívül különböző. Így a sok eljárás, és a sok alapanyag számtalan kombinációs lehetőséget rejt magában.

Fagylaltok

A Mokka Cukrászda Nyíregyháza üzletében a fagylaltok változatlanul őrzik népszerűségüket vendégeink körében. Remekül beleillenek a modern kor étkezési szokásaiba is, hiszen a nemes és ízgazdag alapanyagok, a gyümölcsök sokfélesége kielégíti az egészséges életmódot követők igényeit és az édes íz utáni vágyukat is. Ha Vendégeinknek nehezükre esik a választás a különféle fagylaltok között, vagy a fagylaltozás kellemes perceit szeretnék elnyújtani, akkor általában a szintén sokféle lágy és krémes ízben, valamint változatos formákban összeállítható díszes fagylaltkelyheket szoktuk ajánlani.

Torták

Tortáinkat ugyanazon megszokott alapanyagok felhasználásával készítjük, melyeket konyhájában Ön is nap mint nap használ. Az alábbiakban bemutatásra kerülő termékek teljes kínálatunknak csupán egy részét képezik. Kínálatunkban megtalálhatók egyedi torták és a mará jól ismert hagyományos receptek, mint például a Dobos torta, vagy a Kinder Maxi King torta.

Egyedi fényképes torták

Legyen szó bármilyen ünnepről vagy alkalomról, az egyedi és fényképes torták minden esetben garantálják a maradandó élményt és a biztos meglepetést. Cukrászdánk rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével vállalja különleges torták készítését is. Rendelhető bármilyen állatos, járműves, babás, mesefigurás, vicces, illetve felnőttek számára pikáns, erotikus jellegű egyedi torta is. Cégek, sportklubok számára logóval ellátott, teljesen egyedi formájú torták készítésére is van mód.

Esküvői torták

Jól tudjuk, hogy torta nélkül nincs esküvő, hiszen közös életetek nagy napjának egyik legszebb ékköve az esküvői torta. Az esküvőre való készülődés folyamata során örömmel segítünk a számotokra tökéletes torta megalkotásában. Cukrászdánk rövid határidővel, az egyedi igények maximális figyelembevételével vállalja egy- és többszintes, állványos, gyümölcsös, valamint akár teljesen egyedi kialakítású esküvői torták készítését is!

A Mokka Cukrászda Nyíregyháza elérhetősége

Cím: 4400 Nyíregyháza, Szarvas u. 39.
Telefon: +36-42-311-314