Gino Cukrászda Sopron
Cukrászda

Gino Cukrászda Sopron

A Gino Cukrászda Sopron városában található. Egész évben frissen készült, minőségi tortákkal, süteményekkel, édes és sós nasikkal várja kedves vendégeit.

Amikor a város még alszik, ő már ébred. Korán készülődik: kötényt köt, tojást üt, pogácsát süt, csokoládét olvaszt, krémet kever, tejszínhabot ver, süteményt szel és díszít. Majd vendégei érkezésére rendbe szedi magát. Mire megnyitja ajtaját, ínycsiklandozó süteményei csillogó pultjában sorakoznak, friss kávé illata száll a levegőben…

Gino egész nap sürög-forog, süteményt csomagol, kávét és teát főz, rendelést vesz fel, gyümölcsöt szel, smoothie-t turmixol, elrendezi a magazinokataz asztalon, vagy épp a friss virágokat a vázában. Vendégei azt mesélik, nála – a belváros zajától távol – édes a lazítás: felső szintje pörgős, különterme vendégmarasztalós játszótere kacagós, terasza beleszeretős. (Parkolója nem fizetős)

Cukrászda Szalon

A különterem a Gino cukrászda alsó szintjén egy másfajta miliőt idéz meg. Gyakran töltik meg családok, nagy baráti társaságok ünnepeinek kedves hangjai. Gino itt, a Szalonban fogadja a tematikus délutánokra, szervezett előadásokra, bemutatókra érkező vendégeit is.

Eskűvői rendezvény

A hétvégék közeledtével az esküvői megrendeléseit készíti elő – nem titok, szívének egyik dédelgetett kedvence ez a feladat.
A megrendelők kívánságait egyedileg, kézzel és legfőképpen szívvel készíti: szirmokat formáz, azokat megfesti, csillámmal futtatja, aztán masnit köt, és rajzol, épít, álmokat valósít meg.

Gino cukrászda titkai

Gino születését tekintve magyar, de lélekben olasz!

Van, hogy harsány, van, hogy csendes, de mindig figyelmes. Olykor elegáns, máskor lezser, de mindig stílusos. Egyszer trendi, másszor klasszik, de mindig finom. Van, hogy cukormázas, van, hogy mentes, de mindig édes.

Kreatív, innovatív, ötletekben, megoldásokban megújulni vágyó. Megfontolt, de tud mókás is lenni. Határozott, de ha elbizonytalanodna a csapatszellem átbillenti. Segítőkész, rendszerben gondolkozó. A „miért nem”-et nem fogadja el, a „hogyan igen” érdekli.
Elfoglalt és pörgős, de ráérős napokon nagyon baráti.

Rejtőzik benne egyfajta kiszámítható állandóság, mégis megunhatatlan.Figyelmet követel magának. Tökéletesre törekszik, mégis van, hogy hibázik, de hibáival együtt is szerethető.

A Gino Cukrászda Sopron elérhetősége

Cím: 9400 Sopron, Lackner Kristóf u. 33/A
Telefon: +36 99/508 305

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük