A Bírócukrászda cukrászati ​​filozófiája az, hogy a cukrászatot a szó legtisztább értelmében szolgálja. Az alapvető építőelem a nyersanyagok minősége, tudásunk és kíméletes feldolgozásuk garantálja az íz minőségét és az egészségbiztonságot. Szintén fontos számomra az alapanyagok eredete és azok termesztési vagy feldolgozási módja, a kisvállalkozások minőségi regionális termékeinek támogatása érdekében. Elsődleges szempont az édesipari termékek bemutatása az eredeti cukrászdai szabályok szerint, a jelenlegi higiéniai követelmények figyelembevételével, amelyek határozott szabályait a 19. század elején rögzítették. A kínálatban cukrászati ​​krémek, francia habok, bajor krémek, ganache krémek stb., valamint különféle típusú korpuszok találhatók – a genfi ​​tésztától, kekszes jaconde-tól, moelleux-tól a briochéig.

A cukrászstúdió mindig a legjobb minőségű és friss alapanyagokat használja termékei számára. Inspirációt elsősorban a hagyományos köztársaság cukrászdáiból és a francia cukrászda tanulmányozásából merítek külföldi szakmai szemináriumokon, tanfolyamokon és irodalomban. A francia és az eredeti cseh receptek nagyon közel állnak egymáshoz, és csodálatos ízharmóniát és sütemények, édességek és desszertek esztétikus kialakítását teremtenek.

Cukrászdai termékekhez kizárólag olyan minőségi összetevőket használunk, mint az állati tejszín, vaj, a Domori valódi csokoládéja, a Pralus, az igazi vanília, a tiszta gyümölcspüré és a friss gyümölcs.

Nem használunk szintetikus aromákat, növényi zsírokat és egyéb adalékanyagokat.
A cukrászdához regionális forrásokat és egyéb mezőgazdasági termékeket használunk.

Az édesipari termékek a különböző típusú ételallergiákhoz és a különböző összetevőkre való érzékenységhez igazíthatók.
Alapvetően kizárok minden tartósítószert és cumit, megpróbálom korlátozni az étkezési színezékek használatát, ha természetesek is felhasználhatók – répa, sárgarépa stb . Különösen alkalmas cukorbetegek számára. Mindkét esetben személyes tapasztalatokra, azaz bevált receptekre támaszkodom.

Bíró cukrászda
Cimke:         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük